Mac mini colocatie

Altijd al een eigen Apple server willen hebben? Gehost op één van de snelste, beste en veiligste locaties ter wereld, maar wel in de buurt? Dan moet u bij ons zijn. Mac mini's zijn voor veel verschillende zaken inzetbaar en maken een eigen veilige Apple server betaalbaar.

Als u zelf al een Mac mini heeft kunt u die bij ons in het datacenter plaatsen, dit heet colocatie en vindt u onderaan deze pagina. Met de minste zorgen en investeringen een Mac mini server? Dan kiest u voor een dedicated Mac mini.

Dedicated server

macmini2011.jpgBij een dedicated server geeft u alle zorg over de hardware uit handen. Na de bestelling maken wij een Mac mini voor u in orde en ontvangt u de logingegevens van de Mac mini. U kunt dan op afstand de Mac mini verder inrichten en klaar maken voor gebruik. Bij problemen met de hardware zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk worden opgelost, zonder extra kosten.

Colocatie

Heeft u zelf al een Mac mini? Dan is het mogelijk om uw eigen mini bij ons in het datacenter te plaatsen, dit noemen we colocatie. Bij colocatie maken we een afspraak voor plaatsing van de server. Onder begeleiding van een engineer plaatst u dan de Mac mini bij ons in het rack in Ede. Hierdoor zijn de maandelijkse kosten lager en heeft u zelf controle over de hardware. Hieronder ziet u een overzicht van de prijzen. 

bestellen

Alle genoemden prijzen zijn exclusief BTW, en op al onze
producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing